На Тернопільщині – Олімпійський тиждень

Поділитися

Олімпійський тиждень – це всеукраїнський спортивно-видовищний захід, спрямований на популяризацію спорту, здорового способу життя та розвиток олімпійського руху в Україні.

Його завданням є активізація фізкультурно-масової роботи в регіонах України, залучення широких верств населення до занять спортом, формування у дітей та молоді мотивацій до здорового способу життя, виховання дітей та підлітків на гуманістичних ідеалах олімпізму.

На Тернопільщині Олімпійський тиждень стартує 12 вересня та триватиме до 18 вересня.

В рамках його проведення  в області заплановано провести змагання з видів спорту, семінари, конференції, форуми, конкурси, пов’язані з розвитком та пропагандою олімпійського руху.

З цієї нагоди в усіх загальноосвітніх навчальних закладах, спортивних школах відбудеться Всеукраїнський олімпійський урок за участю учасників Олімпійських ігор, відомих спортсменів, тренерів, випускників навчальних закладів, що мають спортивні досягнення, ветеранів фізичної культури та спорту, представників спортивної громадськості, органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

У Тернополі відкрився супермаркет «Новус Україна»

Що принесе українцям пенсійна реформа?