Найкумедніший політик Тернополя зареєстрував газету

Поділитися

Головним управлінням юстиції у Тернопільській області зареєстровано газету «Подоляни-захід». Програмні цілі газети: інформаційний часопис спрямований на висвітлення регіональних та соціальних проблем. Цільове призначення газети: загальнополітичне, інформаційне.

З нижченаведеної інформації випливає, що один з найкумедніших політиків Тернополя – Василь Чубак, вирішив знову спробувати свої сили в політиці. Принаймні, колишній депутат міської ради і найневдаліший кандидат на посаду міського голови Тернополя зрозумів, що на телеекранах йому нічого робити. А щоб не викидати кошти у чужі паперові видання, буде робити власну газету. Яку? Про що? Хто її читатиме? І чи вистачить Чубаку з молодою дружиною такту не зіпсути її своїми ідеями та примітивними смаками – покаже час.

До речі, Василь Чубак нібито отримав “благословення влади” на південні райони Тернопільщини по мажоритарному округу.

Деякі читачі запитують себе: чому Чубак – найкумедніший політик. На нашу думку тому, що своїм зовнішним виглядом, манерою спілкування та одягатись він 100% потрапляє саме в таку категорію.

Довідка

Сфера розповсюдження газети пана Чубака: в межах Тернопільської області.

Засновник газети: Товариство з обмеженою відповідальністю «Теркурій-2» (саме через продукцію цієї фірми пан Чубак тривалий час мав “поганяло” у міській раді “Вася-шкарпетка”.

Юридична адреса: м. Тернопіль, вул. Текстильна, 28ч.

Після сплати реєстраційного збору засновник газети отримає свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації.

Надал відзначив отця Ореста Павліського

Ігор Дмитерко – найголовніший юний тимошенківець Тернопілля