Олексій Кайда подарував за власні кошти комп’ютер учителям та учням тернопільської школи №15?

Поділитися

1 вересня 2011 року розпочинається новий навчальний рік. Свободівець-голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда взяв участь в урочистостях з нагоди Дня знань у тернопільській ЗОШ №15, Тернопільському національному економічному університеті та Тернопільській школі мистецтв. На добре навчання учнів та студентів благословили священнослужителі.

Олексій Кайда привітав педагогів, учнів, студентів та їхніх батьків із цим особливим святом. “Вітаю вас із Днем знань! Тим, хто навчається, хто пізнає, хто творить нелегкий шлях до самостійного життя, до нових звершень, бажаю мудрости, впевнености та справжнього патріотизму. Адже ви зростаєте у Незалежній Україні. Саме ви – її майбутнє! Тим, хто навчає та виховує молоде покоління українців, висловлюю величезну подяку за передані знання та життєві мудрості, за виховання в любові до рідного краю, до України!”, – зазначив свободівець-голова облради.

З нагоди початку навчального року педагоги та учні Тернопільської загальноосвітньої школи №15 отримали у подарунок комп’ютер від очільника Тернопільської обласної ради Олексія Кайди, повідомила “Про все” прес-служба Тернопільської обласної організації ВО “Свобода”

Після застілля – в «піке»

Валентин Хоптян передав тернопільським гімназистам комп’ютеризовану лабораторну станцію для вивчення фізики