Сьогодні у Тернополі починають вшановувати бібліотекарів

Поділитися

Презентації книг, вечори-зустрічі із цікавими людьми, огляди, екскурсії — все це відбуватиметься в обласній універсальній науковій бібліотеці. Заходи триватимуть з 20 по 30 вересня у рамках традиційної декади відкритих дверей, приуроченої до Всеукраїнського дня бібліотек.

Під час екскурсій студенти зможуть ознайомитися з інформаційними ресурсами ТОУНБ, режимом її роботи і правилами користування. Також буде змога відвідати безкоштовні індивідуальні мультимедійні комп’ютерні курси. Під час традиційної акції «Пробачимо боржникам: бібліотечна книга повертається до рідного дому» користувачі книгозбірні, котрі з різних причин заборгували літературу, зможуть повернути її без сплати пені. Акція «Подаруй бібліотеці книгу» дасть можливість усім охочим зробити свій внесок у збагачення фонду головної книгозбірні краю.

Серед інших пропонуємо відвідати вам такі заходи:

20 вересня ознайомтеся з новинками періодичних видань на сільськогосподарську тему. Наступного дня у відділі краєзнавчої літератури та бібліографії побувайте на репрезентації книги Б. Мельничука та В. Уніята «Іван Франко і Тернопільщина».

21 та 28 вересня о 16.00 у відділі літератури іноземними мовами завітайте на засідання клубу любителів американського кіно. 22 вересня зустріньтеся із тернопільським живописцем та графіком М. А. Дмітрухом. А у відділі літератури іноземними мовами цього ж дня о 17.00 подивіться репрезентацію країн світу студентами-іноземцями вишів.

23 вересня о 15.00 зазирніть на презентацію монографії київського історика, кандидата історичних наук В. Деревінського «В’ячеслав Чорновіл: нарис портрета політика».

27 вересня о 16.00 завітайте на вечір «У вінку буття художника Бойчука» (до 115-річчя від дня народження видатного українського художника).

28 вересня о 15.00 зустріньтеся із письменницею Наталкою Михно. 29 вересня о тій же годині дізнайтеся більше про бібліографічний покажчик «Література про Тернопільську область за 2000—2004 роки». 30 вересня з 11.00 разом із працівниками книгозбірні урочисто відсвяткуйте Всеукраїнський день бібліотек

http://narodne-slovo.te.ua

У Тернополі зареєстровано місцеву благодійну організацію

У Львові відбудеться семінар з проблем онлайн-журналістики для журналістів районних газет Львівщини і Тернопільщини