У Львові відбудеться семінар з проблем онлайн-журналістики для журналістів районних газет Львівщини і Тернопільщини

Поділитися

30 вересня відновить роботу інтернет-ресурс «Львівської газети» www.gazeta.lviv.ua. На відміну від попередньої версії, він стане щоденною онлайн-газетою, яка буде не тільки інтернет-ілюстрацією друкованого видання, але й подаватиме актуальні новини, міститиме спеціальні розділи із потрібною соціальною інформацією, зокрема поради юристів, тексти соціальних законів тощо. Про це йдеться в прес-релізі видання.

Нова версія інтернет-видання буде доступною для користувачів iPad, iPhon та Android-смартфонів. У редакції стверджують, що «Львівська газета» стане першим україномовним виданням, яке можна читати на мобільних платформах.

 

Окрім цього, редакція газети за сприяння Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні вирішила поширити свій досвід серед інших регіональних медій. У середу, 21 вересня, у приміщенні Львівської обласної організації Національної спілки журналістів відбудеться семінар з проблем онлайн-журналістики для журналістів районних газет Львівщини і Тернопільщини.

Нагадаємо, що видання належить інвестиційній компанії «Енергія консалтинг», яку пов’язують зі львівськими бізнесменами – братами Дубневичами.

«Телекритика»

Сьогодні у Тернополі починають вшановувати бібліотекарів

«Тернопільське диво»: своїм зоряним часом Олег Тягнибок завдячує Юлії Тимошенко