Сьогодні журналістів Тернополя відвезуть у колонію

Поділитися

Управління Державного Департаменту з питань виконання покарань України у Тернопільській області офіційно повідомляє, що 30 вересня на базі Збаразької виправної колонії (№ 63) відбудеться виїзне розширене засідання колегії державної пенітенціарної служби України.

До участі у даному заході запрошено керівництво Тернопільської облдержадміністрації та обласної ради, представників райдержадміністрацій. Окрім цього очікується присутність міністра юстиції України Лавриновича О.В.

В ході колегії заплановано урочисте відкриття та освячення наближеного до європейських стандартів житлового відділення для засуджених, ознайомлення з виставкою продукції, що виробляється установами області, а також обхід території та структурних об’єктів установи.

Збір та виїзд представників засобів масової інформації біля Тернопільського прес-клубу (бульвар  Шевченка,23 ) о 12:00 год.

Керівництво управління області запрошує Вас прийняти участь у даному заході та висвітлити його проведення.

Контактна особа від управління ДДУПВП у Тернопільській області: старший інспектор (взаємодії з засобами масової інформації та зв’язках з громадськістю) Купчик Євгенія Ігорівна.

тел: (0352) 52-16-08, 097-69-23-712.

Прес служба управління

Програмісти Тернопільського педуніверситету стали найкращими

У Підгаєцькому районі обрали найбідовішу сільську раду