Тернопільські комуністи роблять ставку на … інтернет

Поділитися

Розвиток партійного інтернет-ресурсу – важлива передумова модернізації партії. Про це сьогодні заявив, виступаючи на пленумі Тернопільського обкому Компартії України, перший секретар обкому Василь Паразінський.

“Сьогодні на перший план висувається утвердження позицій партії в інформаційному просторі, на якому й досі домінують “помаранчеві”. З цією метою створено інформаційний партійний холдинг, – нагадав Василь Паразінський. – Центральний Комітет постійно вникає у роботу засобів масової інформації, спрямовує їх діяльність на висвітлення актуальних проблем життя партії і суспільства, на посилення ролі партійних ЗМІ не лише як пропагандистів і агітаторів, а й як бойових організаторів”.

“Реалізована ідея щомісячного видання “Блокнот агітатора”. Воно має стати для партійців бойовим помічником у масово-політичній роботі”, – наголосив перший секретар обкому.

За його словами, “сьогодні особливого значення набуває оволодіння сучасними інформаційними технологіями, використання з цією метою аудіозапису, кіно, радіомовлення”.

“Але найсучаснішим інформаційним засобом є інтернет, яким користується передусім молодь, – підкреслив Василь Паразінський. – Вміло використовуючи інтернет-ресурс, ми маємо можливість значно поширити партійний вплив на юнацтво. Розвиток партійного інтернет-ресурсу – важлива передумова модернізації партії”, повідомили Про все” у прес-службі КПУ

Головний комуніст Тернопілля розповів про свій план

Фоторепортаж із головного зібрання комуністів Тернопілля