Туристичними стежками Тернопілля

Поділитися

До Дня туризму в Україні у Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка пройде регіональна науково-практична студентська конференція «Туристичними стежками рідного краю».

Співорганізаторами конференції є управління з питань туризму Тернопільської обласної державної адміністрації, комунальне підприємство Тернопільської обласної ради «Тернопільський обласний інформаційно-туристичний краєзнавчий центр» та кафедра географії України і туризму ТНПУ імені Володимира Гнатюка.

За словами директора ІНФОТУРЦЕНТРу Лариси Римар «захід сприятиме розвитку студентського та молодіжного туризму на Тернопіллі, залучатиме  сучасну молодь до пізнання рідного краю».

«Не випадково, що предметом обговорення на  конференції стануть туристичні стежки рідного краю. Тернопілля – туристична «мекка» України, тут поєднано колорит Галичини, Поділля та Волині, зосереджено більше третини всіх українських замків, більше ста печер, водопади та унікальна перлина краю – Дністровський каньйон. Важливо, щоб майбутні  фахівці  в сфері туризму не тільки  здобували в стінах навчального закладу теоретичні знання про Тернопільщину, а й на практиці  досліджували  розмаїття туристичних стежок, створювали нові цікаві туристичні маршрути», – зазначає директор  комунального підприємства Тернопільської обласної ради «Тернопільський обласний інформаційно-туристичний краєзнавчий центр» Лариса Римар.

Конференція відбудеться 22 – 23 вересня у приміщенні ТНПУ.

Обдаровані діти-сироти: крок у майбутнє та шлях до успіху. Всього за 17 тисяч 500 гривень

Україна вийшла на 9 місце в Європі за кількістю інтернет-користувачів