У Тернополі шукають серійного грабіжника!

Поділитися
Від початку травня до половини вересня у місті Тернополі сталося декілька пограбувань, які мають однаковий кримінальний почерк. Невідомий, якого тернопільські міліціонери розшукують, полює на жіночі ювелірні прикраси. Злочинець підшукує жертви серед білого дня – від 12 до 16 години. Грабіжник підстерігає жінок та дівчат, які носять ланцюжки із дорогоцінного металу. Зухвалець впевнений у власних силах та безкарності. Маючи ріст приблизно один метр 85 сантиметрів, накидається на слабку стать, зриває дорогоцінні речі та втікає з місця злочину. Потерпілі розповідають, що після пограбування були розгублені та налякані, не могли одразу повідомити про напади.
Більшість пограбувань сталися на вулицях обласного центру. Для прикладу, злочинець напав на жінку поблизу магазину “Оселя” по вулиці Шота Руставелі. На жаль, ніхто з очевидців не перешкодив нападнику скоїти злочин. Раптовість нападу, наляканість тільки на руку грабіжнику. Ті, хто перебуває поблизу потерпілих, не встигають зорієнтуватися у тому, що відбулося. Напади на жінок зареєстровані по вулицях Львівській, Злуки, 15 Квітня. Ще два пограбування відбулися у парку Національного Відродження. Здобуті золоті вироби злочинець, більше всього, одразу продає. Міліціонери відслідковують можливих скупників крадених золотих виробів. Вони звертаються до усіх, кому пропонують золоті ланцюжки за дешевими цінами, повідомляти про таких осіб.
Як розповіли у підрозділі карного розшуку Тернопільського міського відділу міліції, встановлені неподалік місць скоєння злочинів відеокамери зафіксували грабіжника. Правоохоронці звертаються до тернополян за допомогою у пошуках грабіжника.  За допомогу у пошуках міліціонери обіцяють винагороду. 

Усі, хто впізнав грабіжника (на фото), може анонімно повідомити про це за телефонами у Тернополі 52-61-58, або на мобільний номер 067 – 3541535. Тільки спіймавши грабіжника, можна вберегти інших людей від нападів.

На виборах 2012 року потрібен надпотужний опозиційний список

Тернопільська міська комунальна лікарня №3 створила свій сайт