Від падіння будь-яких рейтингів Хоптяна врятує «батько» Скубашевський?

Поділитися

Тижневик «Коментарі» оприлюднив черговий рейтинг губернаторів. Цього разу, виходячи із даних Державної служби статистики, зроблено оцінку розвитку областей за перше півріччя цього року.

Як не дивно, бездарна діяльність голови Тернопільської обласної державної адміністрації призвела до загальної оцінки його роботи на 4,5 із мінусовим показником.

У той же час влада в області завзято дерибанить землю. Ще не встиг повністю ущухнути скандал із передачею землі в селі Кам’янках Підволочиського району особі, в якої проживав Валентин Хоптян, як встигли відзначитись керівники Кременецького та Лановецького районів, які роздали ласі шматочки своїм родичам.

Тим не менше, зі сторони керівництва держави претензій до Хоптяна не виникає.

Як хвалиться під час застіль із поважними підприємцями краю сам губернатор, ніхто не зможе звільнити його із посади, допоки в Адміністрації Президента працює Станіслав Скубашевський. Хоптян навіть називає його «батьком».

Виявляється, Хоптян та Скубашевський є земляками. Обидва народились поблизу Збруча в Чемеровецькому районі на Хмельниччині. Хоптян проживав у Вікторівці, а Скубашевський – в недалекому селі Голенищевому. У свій час уродженці Чемеровецького району були комсомольськими та комуністичними діячами.

Проте Скубашевський пішов далі. Він потрапив до когорти осіб, яким Янукович не перестає довіряти ось уже впродовж довгих років. Не даремно під час свого прем’єрства нинішній президент влаштував Станіслава Валеріановича керівником Служби прем’єр-міністра України Кабінету Міністрів України.

Сьогодні ж Скубашевський працює заступником Глави Адміністрації Президента. І раптовий кар’єрний ріст чемеровецького бригадира Хоптяна пов’язують саме з ним.

То ж поки «батько» покриває бездарність тернопільського губернатора, страждають жителі області, а рейтинги Валентина Антоновича все «зростають» та «зростають»…

Кайда бере приклад із Азарова. Розпорядження голови Тернопільської облради написане суржиком

На днях бензин подорожчає на 40 копійок, а солярка на 20!?