Кайда бере приклад із Азарова. Розпорядження голови Тернопільської облради написане суржиком

Поділитися

Бажання керівництва Тернопільської обласної ради якнайшвидше ввійти у процес надання жителям краю публічної інформації вкотре підтвердило, що патріотизму в головного «свободівця» мало.

24 червня 2011 року голова облради Олексій Кайда підписав розпорядження №124 «Про порядок роботи із запитувачами інформації відповідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» у Тернопільській обласній раді». Документ оприлюднено на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування.

Як свідчить зміст документу, дане розпорядження, мабуть, готували ті кадрові комуністи, до яких так і не дійшла обіцяна люстрація.

Вперше в історії Тернопільської обласної ради керівник ВО «Свобода» запровадив поняття «письмовий ВИД», що є сумішшю української та ворожої для нас російської мови, і, вочевидь, свідчить про появу нового біологічного ВИДУ в цьому органі самоврядування. Напевно, представники цього «біологічного виду» не читали нормативно-правові акти, в яких постійно йдеться про «письмову форму» і ніколи – про «письмовий вид».

Мабуть, Кайді сподобався приклад прем’єра Азарова, який постійно використовує суржик.

 

 

 

ТЕРНОПІЛЬСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

ГОЛОВИ ОБЛАСНОЇ РАДИ

від 24 червня  2011 року   №  124

м. Тернопіль

 

Про порядок роботи із запитувачами інформації

відповідно до вимог Закону України

«Про доступ до публічної інформації»

у Тернопільській обласній раді

 

Керуючись статтею 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою визначення порядку та механізму приведення діяльності виконавчого апарату Тернопільської обласної ради до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» у Тернопільській обласній раді:

 

1. Затвердити порядок роботи із запитувачами інформації відповідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» у Тернопільській обласній раді згідно з додатком 1.

 

2. Визначити відповідальну особу з питань запитів на інформацію у виконавчому апараті Тернопільської обласної ради Матюшеву Світлану Петрівну, головного спеціаліста сектору з питань прийому та розгляду звернень громадян відділу діловодства та контролю виконавчого апарату Тернопільської обласної ради, спеціальне місце роботи для запитувачів з документами – кабінет №601 адміністративної будівлі обласної ради.

Відділу прес-служби виконавчого апарату Тернопільської обласної ради забезпечити розміщення на офіційному сайті Тернопільської обласної ради постійної інформації про відповідальну особу з питань запитів на інформацію, спеціальне місце для роботи запитувачів з документами у виконавчому апараті Тернопільської обласної ради та порядок роботи із запитувачами інформації відповідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» у Тернопільській обласній раді.

Відділу діловодства та контролю виконавчого апарату Тернопільської обласної ради забезпечити виготовлення і розміщення інформаційного стенду з відповідною інформацією у фойє на шостому поверсі адміністративного будинку Тернопільської обласної ради.

 

3. Організаційному відділу виконавчого апарату Тернопільської обласної ради підготувати на чергову сесію Тернопільської обласної ради проект рішення обласної ради «Про внесення змін до регламенту Тернопільської обласної ради п’ятого скликання, обраної на позачергових виборах               15 березня 2009 року».

 

4. Затвердити:

4.1. Форму для подання запиту на інформацію від фізичних осіб в письмовому виді згідно з додатком 2.

4.2. Форму для подання запиту на інформацію від юридичних осіб в письмовому виді згідно з додатком 3.

4.3. Форму для подання запиту на інформацію від об’єднань громадян в письмовому виді згідно з додатком 4.

 

5. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на  заступника керуючого справами – начальника організаційного відділу виконавчого апарату Тернопільської обласної ради (Вибираний).

 

Голова

Тернопільської обласної ради                              О.П. Кайда

Кременецький «Фронт Змін» діє як голова Тернопільської облради: також подарували місцевому ліцею комп’ютер

Від падіння будь-яких рейтингів Хоптяна врятує «батько» Скубашевський?