“Дім Божий” святкує 15-річний ювілей

Поділитися

Сьогодні виповнюється 15 років з дня заснування в м.Тернопіль спільноти “Бет-Ель”, яка об’єднує усіх, хто шукає Бога. З цієї нагоди, о 18.30 розпочнеться молитовна зустріч, частування та розваги за адресою просп.Ст.Бандери, 57. А в неділю святкування продовжиться з 10.00 навчанням, літургією та святковою програмою допізна.

Спільнота «Бет-Ел», що в перекладі означає «Дім Божий», була заснована в 1996 році Андрієм Стіпановим, Олегом Дубом, Славіком Зьолою, Андрієм Брощаком. Тоді зібрання християн проходили  при парафії редемтористів «Матері Божої Неустаної Помічі», що на Східному масиві. Зараз же спільнота збирається у римо-католицькому костелі «Милосердя Христового» (просп.Ст.Бандери, 57). Очолює її Тарас Супінський.

Метою даних зустрічей є прославляння Бога. Також лідери спільноти доносять до людей звістку про Боже Царство, адже Ісус сказав: «Я, світло для світу, і хто в мене увірує буде мати життя вічне», так і ми стараємося донести до людей про Духа Святого який через Ісуса до нас прийшов”.

.

Сумна картина сьогодення – на Тернопільщині живуть найбідніші люди

Тернопільська ОДА нагородила кращих автомобілістів області