Як у Луцьку на кладовищі торгували “VIP-місцями”

Поділитися

У Луцьку 32-річний директор місцевого похоронного бюро, депутат облради від «Свободи» Олександр Вікторов здався обласній прокуратурі. Нагадємо, він був оголошений у розшук, оскільки зник після того, як був пійманий на хабарі наприкінці минулого місяця.

Чому ж екс-депутата випустили з-під варти? У міліції пояснили, що кримінальну справу на депутата обласної ради має право завести лише обласний прокурор, який того дня був у від’їзді. Та, опинившись на волі, переховувався шеф похоронки всього два тижні, попередньо склавши повноваження депутата, аби не нашкодити іміджу партії, до складу якої входив.

Щодо самої справи, то ситуація наступна – власник похоронного бюро , як стверджують правоохоронці, не соромився брати солідного хабара за «престижні» місця для поховання на центральній алеї міського кладовища. Хотів Вікторов по 10 тисяч гривень з кожного,  кому такі умови були по кишені.

Оперативники дізналися, що спочатку працівниками кладовища викопувалася яма, яку пізніше залишали порожньою.  У свою чергу, робочі (для «відведення очей»» )клали поверх старі вінки, квіти. І лише після того, як знаходилися «клієнти» (а таких було чимало)  «vip-місце» прикривали землею…

Лілія Куленич

Тернопільські політики про Пенсійну реформу. Роздуми.

Врожайний рік для господарств Тернопільщини. Робота йде – контора пише