Наїзди на гужовий транспорт почастішали на Тернопіллі

Поділитися

Рух гужового транспорту в темно пору доби чи в умовах недостатньої видимості по дорозі, відсутність світлоповертаючих елементів на підводі не рідко призводять до дорожньо-транспортних пригод. Так, 3 жовтня біля 20 години в селі Білобожниця Чортківського району водій вантажного автомобіля «Ман» скоїв наїзд на підводу. З переломами до Чортківської лікарні були госпіталізовані 54-річний фірман та 59-ріний пасажир підводи.

Цього ж дня, о 21 годині 40 хвилин поступило повідомлення в Козівську лікарню про дорожньо-транспортну пригоду в селі Ішків. Водій автомобіля ВАЗ-2109 допустив наїзд на гужову підводу, в результаті з переломом ноги було госпіталізовано 40-річного візника.

З початку року скоєно 6 наїздів на гужовий транспорт при яких 7 чоловік були госпіталізовані. Статистика свідчить, що з настанням ранніх сутінок кількість таких автопригод збільшується, до цього призводить відсутність на гужових візках  світловідбиваючих ката фотів або ж неочікуваний виїзд з другорядної дороги на головну.

Семимільярдний мешканець Землі може народитися в Україні

Чим порадує дітей Тернопільський академічний обласний театр актора і ляльки у листопаді?