Побажання, пропозиції, зауваження? На це в лікарні є книга скарг!

Поділитися

Своє “фе” щодо роботи лікарні відтепер може висловити кожен тернополянин…у книзі відгуків і пропозицій. Розпорядження щодо її запровадження підписав міський голова Тернополя Сергій Надал. Мер також наголосив, що книги мають бути розміщені у доступному місці в усіх лікувально-профілактичних закладах міста. “Відгуки людей в лікарнях допоможуть нам виявити причини звернень, найбільш гострі проблеми медицини, які потребують негайного вирішення”, – пояснив впровадження книжок скарг та пропозицій Сергій Віталійович.

Ініціатори переконують, що такі дії аж ніяк не для “замилювання очей” громадянам. Фахівці стверджують, що інформацію, яку тернополяни залишатимуть в цих книгах, щоквартально аналізуватимуть та узагальнюватимуть. Після чого працівники міського управління охорони здоров’я прийматимуть рішення щодо того, як запобігти в подальшому скаргам пацієнтів.

Мешканці Тернополя, все ж, не вірять у те, що дане запровадження  змінить ситуацію на краще: “Це ще “вилами по воді писано” як воно буде далі. А поки мало-хто знає про це, то медики навряд даватимуть людям книгу самостійно, – говорить 55 річна Олена Вигуцька, – це ж, не що інше, як камінь у власний город…а людям завжди є на що жалітися, бо медицина  і рівень надання послуг в цій сфері у нас ой як кульгає ”…

Лілія Куленич

Тернопільських перевізників контролюватимуть за допомогою GPS-навігаторів

Тернопільщина в небезпеці