Прокурор Тернопільської області Мельничук стане не виїздним до Європи?

Поділитися

«На хибну думку прокурора Тернопільської області Мельничука, Михайло Пінь на посаді керівника обласного відділення «Укрпошти» перевищив свої службові повноваження. Суть полягає у тому, що приватне підприємство, яке згідно закону та рішення тендерного комітету отримало право на добудову незавершеної будівлі, недобросовісно виконувало свої зобов’язання. Отож, прокуратура і вирішила, що саме керівник обласного відділення «Укрпошти» мав би перевіряти діяльність та фінансовий стан суб’єкта господарської діяльності, що перебував у приватній власності. Але ж дивно, невже прокурорам не відомо, що такими перевірками повинні займатися правоохоронні та контролюючі органи, а у повноваження Михайла Піня це, звісно, не входило», – повідомив сьогодні журналістів на прес-конференції нардеп від БЮТ Василь Деревляний.

На думку народного депутата, політичні репресії поширюються й на місцевий рівень, але боротися з ними потрібно на всеукраїнському і не тільки.

«Аби захистити своїх партійців, чесних людей, проти яких за їх активну громадську позицію та політичну діяльність, видумують кримінальні справи, наша політична сила звернулася до Президента Європарламенту, Голови Представництва Європейського Союзу, керівників дипломатичних представництв іноземних держав в Україні. У своєму зверненні ми просимо розпочати процедури обмеження права на в’їзд у держави, які високо цінують демократію, права людини та громадянина, тих громадян України, які своїми діями впроваджують диктатуру як на загальнодержавному рівні, так і на місцевому рівнях, до яких належить і прокурор Тернопільської області Мельничук», – наголосив голова ТОО ВО «Батьківщина».

До вашої уваги текст звернення:

“Свобода”, “Фронт змін”, “За Україну” та інші партії зрадили КОД

У Теребовлі “Наша Україна”, “Фронт змін”, УНП, Народний рух “потоваришували” з комуністами та регіоналами