Range Rover для заступника мера Тернополя

Поділитися

От пройшов майже рік від моменту обрання депутатського корпусу шостого скликання Тернопільської міської ради. Біля будівлі міськради все частіше стали з’являтися  авто не дешевих марок. З останніх обновок Range Rover Sport 2010 Володимира Володимировича Камінського, та Honda CRV, яку приписують головному борцю за тверезість в Тернополі, Михайлові Головку.

Та ніхто з громадян і не здогадується на яких  машинах їздять «слуги народу». Приміром вартість машини Range Rover Sport 2010 коливається  від 98 до 158 тисяч доларів США. А сам Володимир Камінський згідно з біографічною довідкою, з жовтня 2009 року є керівником комунального підприємства, заробітна плата в якого, не перевищує п’ять тисяч гривень(!). Та й на теперішній посаді не більша. Попередній мер Заставний, за пять років свого керування на таку заробив, при тому що в ньогодо обрання на посаду був свій великий,  приватний бізнес, пише realno.te.ua

Трішки скромніше авто в Михайла Йосиповича Головка, який до недавнього часу очолював міську організацію ВО Свобода та став депутатом вже вдруге, не зважаючи на свій молодий вік. Його авто згідно з інформацією на сайтах які спеціалізуються на продажі автомобілів вартує до 45 тисяч в американській валюті.

Чи можливо ці побратими наслідують свого лідера Олега Тягнибока, та їздять на дорогих авто, які дали їм у користування «казково багаті» друзі?

Серед тернопільських видань стало модно писати про дорогі цяцьки наших політиків, під гарячу руку преси не раз потрапляли заступник голови ТОДА Петро Гоч, младорегіонал Цимбалюк, та інші. Черга прийшла і до провладної та, як всі вважають, бідної Свободи.

Довідка:

Камінський Володимир Володимирович, народився 02 травня 1984 року в м. Тернополі. У 2005 році вступив до Міжрегіональної академії управління персоналом і отримав диплом спеціаліста за спеціальністю «Правознавства», спеціалізація: «Комерційне та трудове право» (кваліфікація – юрист). Займався підприємницькою діяльністю. З 15 березня 2009 року – депутат Тернопільської обласної ради, секретар комісії з питань архітектури, будівництва, дорожнього, житлово-комунального господарства та планування території. З жовтня 2009 року – директор комунального підприємства Тернопільської обласної ради «Архбудсервіс».

 

Головко Михайло Йосипович, народився 3 травня 1983 року в селі Токи Підволочиського району Тернопільської області. У 2005 році закінчив Тернопільську академію народного господарства за спеціальністю «Міжнародна економіка» та отримав диплом магістра з відзнакою.У 2006 року закріплений здобувачем    на    кафедрі маркетингу на виробництві Тернопільського державного технічного університету ім. І. Пулюя. На даний час працюю над написанням кандидатської роботи.З 2009 року навчаюсь у Міжрегіональній академії управління персоналом м. Києві за спеціальністю «Правознавство».
Трудова діяльність:З 2001 року по 2005 рік працював організатором суспільно-громадських заходів Товариства охорони прав і гідності учнів “Фортеця”.З 2005 по 2008 рік керівник відділу зовнішніх відносин Товариства охорони прав і гідності учнів “Фортеця”.З 2007 приватний підприємець. З 2006 року депутат Тернопільської міської ради 5-го скликання від ВО “Свобода”. З 2009 року директор Тернопільської громадської організації «Інститут розвитку міста».

range_rover_sport
i4b01291e2c004

Батьки через 12 років виявили, що у них в пологовому підмінили дітей (відео)

Почаївська лавра в історії України: чого не добачають політики