Розкрадають ДП «Тернопільстандартметрологія»?

Поділитися

На редакційну скриньку тернопільської інтернет-газети «Про все» надійшов лист про зловживання на ДП «Тернопільстандартметрологія». Ми вирішили оприлюднити дане повідомлення, оскільки так і не змогли отримати коментар. Втім, ДП «Тернопільстандартметрологія» може у будь-який час оприлюднити на нашому сайті свою позицію.

Несподіваним та незрозумілим було призначення Максима Федорова директором ДП «Тернопільстандартметрологія», який за ніч, як Попелюшка, з «шофера» став керівником одного з найкращих підприємств в Тернопільській області. Одним з перших наказів Федорова було прийняття на роботу у підприємство та призначення начальником відділу технічного-експлуатаційного забезпечення випускника Тернопільського національного педагогічного університету факультету фізичного виховання Войтини І.Д.

 

Дуже швидко на підприємстві створилася група по розбазарюванні державного майна, у складі Федорова М.О. та Войтини І.Д. На протязі тижня з державного підприємства зникло два автомобілі: ГАЗ-66, двигун №96605М123152М91, шасі № ХТН006611МО666858, та УАЗ-3741-01, двигун №4171003012N446666, шасі №040534.

 

У першій декаді липня, у після робочий час, на територію підприємства в’їхала група невідомих осіб. Через деякий час з території підприємства виїхав ГАЗ-66, до якого були прикріплені державні номерні знаки, які йому не належали. За кермом сиділа невідома особа. Даний автомобіль супроводжував начальник технічного-експлуатаційного забезпечення Войтина І.Д., попередньо надавши черговому розпорядження випустити його з підприємства. Автомобіль попрямував на вулицю Микулинецьку.

 

На даний час на цей автомобіль встановлена бурова установка, за допомогою якої приватний підприємець робить свердловини на воду, таким чином підвищуючи добробут жителям Тернопільської області.

 

Через декілька днів за аналогічною схемою був забраний автомобіль УАЗ-3741-01. На сьогоднішній день він знаходиться на приватному підприємстві, в якому раніше шоферував пан Федорів.

 

Збагативши свою кишеню, ці особи нанесли  державі збиток на суму близько ста тисяч гривень!

 

5-го листопада у Тернополі відбудеться відкриття сесозону відкритого чемпіонату з перегонів роботів “Roborace” 2011/2012

Державна податкова адміністрація у Тернопільській області нагадує