Сьогодні у Тернополі презентуватимуть «Криївку»!

Поділитися

27 жовтня о 18.00 – книгарня «Є» та видавництво «Фоліо» запрошують тернополян та гостей міста на презентацію книги відомого українського письменника Олександра Вільчинського «Криївка»!
Незабутні 1970-ті. На одній  шостій земної кулі будують розвинений соціалізм, у телевізорі “дорогий Леонід Ілліч”, на орбіті – “Союз-Аполлон”… Тим часом, герої нової повісті Олександра Вільчинського – хлопчаки із звичайного волинського села – займаються своїми справами, ходять до школи, допомагають батькам по господарству, грають у футбол, у війну, рибалять, влітку працюють у колгоспній будбригаді, і лише інколи їх увагу привертають вирви серед лісу на місці колишніх повстанських  криївок, але запитання: “ Діду, а якщо вони воювали за Україну, то чому вони вороги?” – так і залишається без відповіді… Здається, нічого особливого і не відбувається, крім того, що дитинство надто швидко минає.
Олександр Вільчинський — прозаїк, есеїст, автор кількох книжок прози, серед яких романи «Неврахована жертва», «Суто літературне вбивство», «Останній герой», «Віаґра для мера», «Дерева на дахах», «Криївка». Живе і працює в Тернополі.
***
Адреса книгарні «Є»:
м. Тернопіль, вул. Валова, 7-9
Вхід вільний.

 

Апеляційний суд залишив без змін вирок суду першої інстанції власнику розважального комплексу “Алігатора”

Молодіжна біржа праці “відкриває двері”