У педагогічному університеті найкраще у футбол грають історики

Поділитися

27 жовтня завершився черговий футбольний турнір між факультетами Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка.

У фіналі, подолавши нелегкий шлях у групах, зустрілись майбутні вчителі історії та фізичної культури. Проте, в основний час матчу голів так і не було забито. Команди залишили свої ворота недоторканими й в додатковий час, повідомляє Інформаційний простір.

Переможці визначились лише в серії післяматчевих пенальті. Із десяти ударів не досяг мети лише один. Його відбив воротар команди Історичного факультету та приніс своїй команді перемогу 5-4. В команді істориків одинадцятиметрові забили: Божко В., Божко Д., Міщишин В., Дмитерко І., Мигорович О. За фізкультурників забили: Волоцюга А., Блакита А., Шельвіка В., Туліглович.

Команда переможців

При нагородженні команда переможців обійшлася грамотою. Як пояснили організатори, попередні переможці не повернули перехідний кубок. Та все ж його обіцяли відібрати.

В грі за третє місце зустрілись перша команда Географічного факультету та студенти Інженерно-педагогічного факультету. Гра завершилась з мінімальним рахунком на користь майбутніх географів. Голом відзначився Бицько. Проте, під завершення матчу рахунок міг змінитись. Після хорошого проходу гравця команди ІПФ суперники збили його в своєму штрафному майданчику. Спершу арбітр призначив пенальті, а згодом змінив своє рішення на … офсайд, якого не було.

Організатори також відзначили кращих гравців турніру.

Кращий захисник турніру – капітан переможців Ігор Дмитерко

Презентація книги Сергія Сірого «Йар навиворіт, або Кохання в чужому тілі»

“Свобода”, “Фронт змін”, “За Україну” та інші партії зрадили КОД