У Тернополі запрацювала соціальна перукарня

Поділитися

соціальна перукарня в Тернополі

Відтепер пенсіонери, люди із особливими потребами та малозабезпечені верстви населення матимуть змогу безкоштовно скористатися послугами щойно відкритої соціальної перукарні, що почала діяти у приміщенні управління соціальної політики міськради (вул. Лисенка, 8). Такий подарунок зробила їм влада Тернополя спеціально до Дня людей похилого віку.

Близько тридцяти самотніх пенсіонерів прийшли на благодійне свято, що супроводжувалося концертом та обідом у благодійній їдальні, яка теж працює на громадських засадах. Вже у перший день відкриття охочих підстригтися було чимало, цьому раді були й майстри-волонтери, які із задоволенням вислуховували всі побажання клієнтів. Наразі, в соціальній перукарні працює двоє дівчат. Обидві є студентками факультету перукарського мистецтва Галицького коледжу, тому для них такий досвід – чудова практика. Щодо режиму роботи,то відвідувачів прийматимуть тут щодня, крім вихідних з 12 до 15 години, а в майбутньому мережу таких закладів взагалі планують розширити.

Представники міської ради привітали стареньких тернополян і обіцяли робити все для того, аби їхнє життя ставало з кожним днем кращим: «Люди з особливими потребами – вразливі люди, які потребують уваги і опіки влади та громади, – зазначив заступник міського голови Леонід Бицюра, – ми намагатимемося і надалі робити все можливе, щоб життя людей з особливими потребами в місті було щасливішим і комфортнішим». Та тут виникає питання: кому насправді це потрібно? Чому позитивні кроки влади міста назустріч людям активізуються саме в період передвиборчих перегонів? Та невже тільки тепер очільники міської ради побачили те, чого бракувало людям раніше?…

Лілія Куленич

Крута “беха” Щепановського продається за 311 тисяч гривень

У Тернополі серед купи сміття знайшли мертве немовля