У Тернополі серед купи сміття знайшли мертве немовля

Поділитися

Поблизу продовольчого магазину “Нізон”, що знаходиться на перехресті вулиці Живова та Шептицького і розміщений біля центрального ринку у Тернополі, безпритульна знайшла мертве немовля в одному з контейнерів зі сміттям.

Про знахідку патрульних правоохоронців повідомила жінка, яка, в черговий раз збираючи макулатуру в смітнику, виявила у картонній коробці маленьку мертву дівчинку. Одразу після цього на місце події прибула слідчо-оперативна група.  За словами свідків, дитина була загорнута у целофановий пакет, проте як саме настала смерть немовляти поки що сказати ніхто не може. Не відкидають і можливість підтвердження факту про те, що дитина могла народитись вже мертвою. Ці обставини й взялися з’ясовувати правоохоронці. В тернопільському обласному управлінні міліції повідомляють, що тіло немовляти передано для проведення судово-медичного дослідження і вже від висновків експертизи буде залежати, чи порушуватимуть кримінальну справу.

Нині тривають пошуки жінки, яка так безжально викинула тіло своєї дитини на смітник. Зрозуміти такі дії породіллі вкрай непросто, адже небажаних дітей “матері-зозулі”, при бажанні, мають змогу залишити у спеціальному анонімному пункті “Вікно життя”, що вже понад рік функціонує при другій міській лікарні у приймальному відділені пологового будинку. Та й навіщо такий смертельний гріх на душу брати, коли у світі стільки бездітних сімей, котрі мали б за щастя всиновити та виховувати дитя, яке стало б для них рідним?!…

Лілія Куленич

У Тернополі запрацювала соціальна перукарня

Як Кайда до жінок в колонію їздив