Відбулися цікаві спортивні змагання у Тернополі

Поділитися

Чемпіонат УМВС в області з плавання, який цими днями відбувся у Тернополі, назвав фаворитів. У командному заліку не було рівних представникам Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ. Їм і дісталася «золота» відзнака. На другу сходинку спортивного п’єдесталу піднялися УБОЗівці, а третє місце виборола команда УДАІ.
В особистому заліку на дистанції 50 метрів вільним стилем перемогу здобув Олександр Волинець з міськвідділу внутрішніх справ. Другим фінішував Сергій Вівсяник з УБОЗу, «бронзова» нагорода –в Сергія Моргуна з Борщева. У командній естафеті вільним стилем на дистанції 60-50 метрів першість була за міліціонерами з Тернополя, друге місце дісталося УБОЗу, а третє – команді обланої державтоінспекції.

Офіцерське триборство порадувало уболівальників під час чемпіонату обласної організації ФСТ «Динамо». В змаганнях узяли участь 37 учасників із 10 збірних команд . Усі показували високий спортивний клас, радуючи майстерністю. Але змагання – це азарт і очікувана перемога. Першість в чемпіонаті дісталася об’єднаному колективу УМВС області, а друге та третє місця посіли команди Тернопільського міськвідділу міліції та управління СБУ.

Переможцями особистого заліку у своїх вікових групах стали Віталій Мнюх, Олексій Криворучко та Олександр Волинець – усі з обласного управління внутрішніх справ – та держспецзв’язківець Леонід Антіпов.

В екстримальних умовах меддопомогу нададуть міліціонери

Дмитро Павличко презентував Тернополю 10-томник