Жителі “Баму” приїздитимуть на роботу вчасно

Поділитися

Мешканці обласного центру Тернополя неодноразово нарікають на те, що маршрутки ходять надто рідко, або вщент переповнені людьми. Щодня найбільше зауважень в свій адрес чують водії на маршрутах № 3, 22, 15 та 27. Звертались люди і до міської влади, яка таки прислухалась до думки народу. Таким чином, на цих маршрутах збільшили кількість автобусів. Відповідне рішення затвердив днями виконком міської ради. Що саме змусило чиновників переглянути свій попередній «присуд» розповів начальник управління транспорту та зв’язку міськради Ігор Мединський:

–          У заявах люди зазначали, що автобуси на цих маршрутах переповнені, і буває важко дістатися зранку на роботу. Тому виникла потреба у збільшенні кількості транспорту.

Плюс п’ять автобусів на чотири маршрути – цього, на думку пана Ігоря, має вистачити громадянам для того, аби можна було говорити про комфорт перевезення. Але невже тільки жителям «Баму» бракує громадського транспорту? І що робитиме міська рада в разі повторного звернення місцевих мешканців, котрим теж частенько доводиться добиратися то «пункту призначення» на «одній нозі», а то й взагалі кількома маршрутками? Час покаже…

Лілія Куленич

Чотиринога Зіта знайшла дитину швидше, ніж її батьки

800-літній Збаразький замок чекає твого голосу!