Злодій, що погано бігає або Від жертви утік, а від правоохоронців не зміг

Поділитися

 За повідомленням УМВС України в Тернопільській області, днями у місті Тернополі грабіжник намагався вкрасти сумку у молодої дівчини. Зловмисник, вихопивши в потерпілої сумочку, одразу кинувся втікати. Жіночі крики і спроби наздогнати нападника потерпілим мало чим могли не допомогли. Злочинець вже тішив себе наживою, як перед ним постали міліціонери. Троє патрульних перегородили шлях рецидивісту.
За тридцять три роки життя тернополянин уже декілька разів відбував покарання у місцях позбавлення волі. Судимості за майнові та злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, не стали наукою і кримінал знову і знову опановував його життя. Цього разу молодик вдався до пограбування.
Пізньої листопадової ночі, тиняючись вулицями міста у пошуку матеріальної наживи, грабіжник помітив двох студенток, котрі поверталися до гуртожитку з розважального закладу. Поспостерігавши за дівчатами, був переконаний у реалізації свого лихого задуму. Зненацька підбігши до 20-річної студентки, він вирвав з її рук сумочку з грішми та мобільним і чимдуж кинувся тікати. Дівчина не розгубилася, стала кричати і кинулася наздоганяти зловмисника. Та чим дальше лиходій скривався в нічній темряві, тим менше надії залишалося в потерпілої повернути своє майно. Але зловмисник, либонь, не врахував однієї важливої деталі – вулиці обласного центру патрулюють міліціонери. Вони почули крик потерпілої і одразу поспішили на допомогу. За декілька хвилин на шляху грабіжника стали люди у формі. Від правоохоронців тікати, це не дівчину скривдити. Кайданки замкнулися на руках рецидивіста. Вже за декілька хвилин він давав пояснення у міському відділі міліції.
Проти підозрюваного слідчі порушили кримінальну справу за частиною другою статті 186 Кримінального кодексу України – пограбування, вчинене повторно. Якщо на те буде воля суду, то на вирок суду зловмисник чекатиме під вартою.

Тернопільські танцюристи везуть нагороду з престижного міжнародного змагання

Чи потрібні тернополянам презервативи від Рустама? (опитування)