95-ий квартал по-тернопільськи, або Дух „свободівця” літав у сесійній залі…

Поділитися


                                                                           Казка(це мені приснилось) № 15/11/11

 15 листопада 2011р. відбулась, чергова сесія Тернопільської міська ради. І саме 15 листопада 2011р. в сесійному залі Тернопільської міської ради  „літав” дух свободівця.

Саме „літав”,  голосував… та цього  можливо б ніхто не помітив, якби під час чергового „піке”  «його не занесло» записатись на виступ.

Після цього , за звичкою, всі повернули голови  на місце, де мав сидіти депутат, і побачили лише карточку, що голосувала. Це виглядало досить комічно і одночасно  сумно.

Дехто з депутатів зірвався з місця, і як мала дитина почав бігати по залі, дехто сміявся. Присутні  робили  зауваження про порушення чинного законодавства,  про відсутність депутата, однак в президії це  проігнорували і сесія пішла своїм ходом далі…

Які ж  можна з цього зробити висновки?

1.     Всі лозунги політичної партії ВО ”Свобода”  про справедливість, чесність і т.п. після цього можна викинути на одне з не паспортизованих звалищ Тернопільської області.

2.     Біля 200000грн. потрачено на придбання системи голосування «Рада» (в той час, коли вчителів та медиків відправляють в неоплачувані відпустки).

3.     Депутат тепер не потрібен. Потрібна лише його карточка.

Є звичайно вихід з цієї ситуації: запросити Олега Тягнибока , щоб останній зняв „штанці”з нерадивого депутата, що допустив голосування карткою, при відсутності побратима, дав добре по одному місцю, та  …

 Втім, цього, на мою думку,  не станеться…

З повагою, Ваш     Білан Тарас Богданович

P.S. Наступного разу читайте про:

1.Ввели «ручне керування» по видачі дозволів на продаж алкогольних напоїв.

2. Після виборів до Верховної ради в лікарнях Тернополя, все ж будуть скорочувати       працівників.

3. На місці кафе «Женя- женєчка» без погодження мешканців збудують…

4. Приміщення на вул.Карпенка, що могло б бути дитячим садочком, продадуть…

Тігіпко хоче ввести “податок на розкіш”, а в найбіднішій області України – Тернопільщині – кажуть, щоб цей закон почав реально діяти треба денонсувати міжнародні угоди щодо офшорних зон

Український дім „Перемога” запрошує на фестиваль британського кіно, цирк і конкурс пісень