Хто ж подарував автобус тернопільським дітлахам?

Поділитися

Міська рада чекала-чекала і таки дочекалася – знайшли спонсорів! Ще від першого серпня «висіло» на сайті повідомлення про те, що дитячо-юнацькій школі потрібен автобус. У міському бюджеті коштів на такі «забавки» не знайшли, тому сподівались натрапити на добрих людей через розміщення подібного оголошення. І таки не даремно, так, сьогодні стало відомо, що транспорт для перевезення на змагання і тренувальні збори діти таки матимуть.

Отож, автобус марки Volvo B-12 1995 року випуску нині стояв під стінами тої ж таки міської ради. Технічні вимоги,що були поставлені заздалегідь до «подарунка» перевершили всі сподівання – хотіли хоча б 45-місний, отримали з 56-ма місцями, крім кондиціонеру у ньому є ще пічки та електробагажники. За приблизними підрахунками, меценати (імена яких поки замовчують) відрахували зі своїх гаманців близько 250 тисяч гривень. Придбаний транспорт не у Тернополі, проте міський голова Сергій Надал переконаний, що тепер він надовго «оселиться» тут: «Маючи власний автобус, місто не витрачатиме кошти на оплату поїздок дітей на олімпіади, спортивні змагання, фестивалі та конкурси, в яких бере участь талановита тернопільська молодь. Тепер Тернопіль для таких цілей зможе використовувати власний транспорт, – сказав Сергій Надал. – Автобус сучасний, добре оснащений всередині. Ним не соромно везти делегації на міжнародні заходи. І технічно, і візуально він абсолютно придатний для здійснення перевезень за кордон».

Одним словом, Сергій Віталійович має далекоглядні плани на автобус для дітей…Одного його єдиного міський голова вже сьогодні фантазує де б застосувати і як скористатися аби гроші «на вітер»не розпускати. Зараз автобус взяла на баланс Тернопільська ДЮСШ з греко-римської боротьби, а чи піде він «по руках» дізнаємось згодом…

Лілія Куленич

“Свобода” та “Фронт змін” втрачають позиції

Тернопільська податкова вкотре доказала – уникнути оподаткування хитрощами просто неможливо