Іван Стойко : «Чужої біди не буває»

Поділитися

22 та 23 листопада народний депутат України Іван Стойко провів прийом громадян у Зборівському, Козівському  та Бучацькому районах Тернопільської області. Загалом до нього звернулося понад  50  виборців.

«Чужої біди не буває», – стверджує народний обранець, « тому стараюся допомогти у кожному конкретному випадку».

Серед наболілих питань, які піднімали виборці Тернопільщини, особливо різко виділялися проблеми порушення прав людей у сфері оплати праці, соціальних гарантій різних категорій населення, якісного та безкоштовного надання медичної допомоги.

Прийшло до депутата і чимало колективів. Особливо стривожило звернення працівників Золотопотіцького центру соціальної реабілітації дітей – інвалідів, які просять Івана Михайловича сприяти відновленню  його функціонування та фінансування у попередньому обсязі, адже подібного закладу на Тернопільщині немає, а потреба в реабілітації та оздоровленні дітей даної категорії існує. Іван Стойко висловився за те, аби надати даній установі статус міжрайонної та сповна використати можливість оздоровлення дітей Тернопільської області  у професійних фахівців.

На прийомі народному депутату довірили свої проблеми і депутати районних рад та сільські голови. Вражає недостатність фінансування сіл та районних центрів, а звідси – і проблеми із виплатою заробітних плат, погашенням боргів за енергоносії, обладнанням сільських будинків культури та бібліотек, дитячих садочків та шкіл.

З незрозумілих причин – на прийомі у Івана Стойка  багато людей скаржилось на затягування та невиконання районними виконавчими службами  рішення районних та апеляційних судів.  Аби відновити справедливість , та на основі конкретних заяв, народний депутат готує запит до Міністра Юстиції України. Також, повторно, виборці скаржились на безчинство та перевищення службових повноважень місцевими працівниками МВС.

Згідно до повноважень народного депутата України, на кожну заяву та скаргу Іван Михайлович  направить депутатські звернення та зробить депутатські запити у відповідні Міністерства, відомства, та державні органи влади, щоб максимально допомогти людям у вирішенні проблем.

Після завершення прийому , Іван Стойко дав інтерв’ю для районних ЗМІ, повідомили “Про все” у прес-службі народного депутата України Івана Стойка

Мова візантійської ікони Володимира Шерстія

У Тернополі будуть змагатись учні Львівської, Івано-Франківської, Чернівецької, Волинської та Закарпатської областей