«Кажуть, що мати друге «я» – це ознака шизофренії. У нас одне «я» на двох» і воно пише бешкетницькі вірші», – брати Капранови про поетичне.

Поділитися

Видавці брати Капранови відкривають поетичні таланти та в оригінальний спосіб доносять поезію до слухачів, бо таких зараз менше ніж авторів-поетів. В неординарному жанрі піснеспіву-речитативу презентували на зустрічі в Тернополі творіння вінницького поета Сергія Татчина: «…Скоро настане дольче віта, а серце ж дурненьке – хоче літа…», – один з уривків поєднаний з відомими мотивами популярних пісень.
Окрім того брати Капранови привідкрили закулісну поетичну сутність своєї творчості: «Кажуть, що мати друге «я» – це ознака шизофренії. У нас одне «я» на двох. Ми називаємо його – третє «я». Вона тайкома від нас пише бешкетницькі вірші без цензури. І сьогодні ми ті вірші оприлюднимо, хай третьому «я» буде соромно, адже ми за нього відповідальності не несемо».

Вірші і справді без цензури, але не без змісту, а навпаки – з перчинкою і гострим слівцем:)

«Наше третє «я» пише також рубаї, коломийки, короткі фрази. Дуже багато чого воно пише про жінок і для того, щоб йому краще зрозуміти жіночу психологію – ми читаємо дамські журнали», – сміються і презентують вірш про літак з еротичним підтекстом.

На закінчення зустрічі – вірш-ремікс на «Любіть Україну», де під образом героїні мається на увазі кожна жінка. Капранови закликають не витрачати часу марно, а просто любити, «…бо кожна нелюблена втрачена мить примушує жінку старіти»!

Яна Стрілецька

Муніципальна поліція в Тернополі працює на всі п’ятірки! Магія чисел?

Завтра у Тернополі запрацюють нові суперсвітлофори