Колишній теребовлянський посадовець-хабарник обіцяв “порішати за бабло”, але обманув…

Поділитися

21 листопада слідчий прокуратури Тернопільської області порушив кримінальну справу стосовно колишнього заступника начальника одного із райвідділів міліції, звільненого за власним бажанням з органів внутрішніх справ на початку 2011 року. Про це сьогодні, 24 листопада, повідомив прокурор Тернопільської області Іван Мельничук.

Дослідчою перевіркою, проведеною спільно з відділом внутрішньої безпеки міліції, встановлено, що у лютому-травні 2010 року правоохоронець, шляхом підбурювання до дачі хабара та шахрайства заволодів грошовими коштами двох жителів Теребовлянського району на загальну суму понад 10 тисяч доларів.

«6 тисяч 500 доларів США він узяв у мешканця Теребовлянщини за сприяння у вступі його дочки до Прикарпатського юридичного інституту, що в місті Івано-Франківську. А за три з половиною тисячі доларів міліціонер обіцяв за допомогою знайомих працевлаштувати жительку Теребовлянського району помічником судді в апеляційному суді. Оскільки ані обіцяної роботи, ані вступу у вуз не відбулося, ошукані потерпілі звернулися згодом до правоохоронців», розповів Іван Мельничук. Слідство у кримінальній справі веде слідчий прокуратури області.

Малолітній грабіжник захотів “легкої наживи”

У Тернополі працюють та навчаються з піснею по життю