Магія 11.11.11 – весільний “бум”

Поділитися
фото Руслана Гаврилюка

П’ятниця 11.11.11 – унікальний день, “день шести одиниць”, коли в ряд шикуються шість однакових знаків. А об 11:11:11 дата і час складуть 12-значний паліндром. Весь світ охопила числоманія. За словами нумерологів, цей день – шанс на кардинальну зміну життя для справжніх лідерів (адже 1 – число лідера).

Можна скласти план життя на найближчі 11 років, і доля буде посилено допомагати вам в його реалізації. А якщо таких глобальних планів немає, то скористатися “хвилиною щастя” і об 11 годині 11 хвилин 11 секунд загадати найзаповітніше бажання – мовляв, сила одиничок зарядить його потужною енергією, яка допоможе вашим мріям збутися.

11.11.11 СТАНЕ ВИРІШАЛЬНИМ ДЛЯ ДОЛІ УКРАЇНИ

Українці теж слідують порадам. В соцмережах уже повально з’явився статус: “11.11.11. Хвилина щастя”, пише “Сегодня”.

Магією дати скористалися і кіношники. Так, 10 листопада в Україні стартував у прокаті трилер “11.11.11” про письменника, всі трагічні події життя якого виявляються містичним чином пов’язані з числом 11.

Крім того, у п’ятницю в Україні очікується весільний бум. В одному тільки Києві одружуються понад 700 пар, що втричі більше, ніж у звичайний день, дізналася  “Комсомольська правда в Україні”.

Втім, що цікаво, нумерологи невтішно відгукуються про цю дату. “Укладати шлюб в цей день рекомендую тільки екстремалям. Парам, які зважилися на такий крок, рутина в сімейному житті точно не загрожує! Але якщо ви не прихильники африканських пристрастей у стосунках, варто перенести важливу подію на інший, більш спокійний день”, – прокоментувала нумеролог Лариса Браницька.

Астролог Софія Пепеніна підтверджує, що день 11.11.11 дуже непередбачуваний. “Безліч планет, які вишикувалися одна проти одної, погрожують боротьбою протилежностей: добра і зла, любові і ненависті, тверезого розуму і затемнення розуму. Щоб захиститися від невдач, в цей день рекомендую додати в свій гардероб зелений колір, оскільки зелений – захисний колір п’ятниці”, – зазначила вона.

Загалом же цей день підходить для завершення старих справ і вдалий для бізнесу. “Стримуйте емоції, оскільки через велику кількість одиниць велика ймовірність впасти в агресію, буде багато сварок навіть між близькими людьми. Цей день підходить для завершення старих справ”, – порадила нумеролог Лілія Романова.

Її колега Тетяна Котова додала, що в дату втрутилася ще й “вісімка”: “При додаванні цифр цієї дати, 1 +1 +1 +1 +2 +0 +1 +1, отримаємо “8”, яка відповідає за фінанси та бізнес . Отже, чекайте на сюрпризи у цій галузі і сміливо вирішуйте питання, пов’язані з грошима”.

Зазначимо, що бум на поєднання цифр скоро зійде нанівець. Після 12.12.2012 року, наступної дати, коли зійдуться кілька однакових чисел, доведеться чекати вісім років – 02.02.2020 року.

Джерело: tsn.ua

Тернопільські профтехучилища та технікуми під загрозою зникнення?

ХІІ Всеукраїнський фестиваль «Червона рута – 2011»