“Наполеонівські плани” у Хоптяна

Поділитися

 Голова облдержадміністрації Валентин Хоптян хоче зробити все можливе, аби забезпечити стабільний розвиток області. Він доручив райдержадміністраціям та виконавчому комітетові Тернопільської міської ради проаналізувати стан розвитку промислового комплексу адміністративно-територіальних одиниць, спільно з керівниками підприємств, які самі ж допустили спад обсягів виробництва продукції і працюють збитково. Вони мають провести аналіз показників діяльності промислових підприємств та розробити реальні плани заходів з відображення очікуваних результатів, спрямовані на стимулювання зростання обсягів промислового виробництва.

Щодо головного управлінь економіки, агропромислового розвитку, управління зовнішніх    зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності обласної державної адміністрації, то для них губернатор підготував «спецзавдання» – сформувати пропозиції  щодо вирішення проблем діяльності місцевих промислових підприємств та подати до відповідних центральних органів виконавчої влади.

Та й це ще не все – голова ОДА дав доручення керівникам районів та м. Тернопіль забезпечити готовність дозвільних центрів до запровадження вже з 1 січня 2012 року видачі документів дозвільного характеру, виключно через державних адміністраторів.

Тож роботи вистачить кожному, сам Валентин Хоптян не сумнівається в доцільності прийняття таких заходів і сподівається. Що результати не змусять себе чекати.

Лілія Куленич

Жінка з Бережанщини “просувала в маси” наркоту

Тернопільські школярі “підкупили” суддів і довели, що вони найкращі