Назустріч таланту

Поділитися

На Тернопільщині започаткували обласну програму «Обдаровані діти-сироти: крок у майбутнє та шлях до успіху». Ініціювала її громадсько-молодіжна організація «Братерство сиріт». За словами її керівника Володимира Мазура, таким чином хочуть підтримати талановитих школярів, позбавлених батьківського піклування.

У рамках програми дітям-сиротам Тернопільщини, які мають здібності й особливі заслуги у своїх школах-інтернатах, кілька разів у рік вручатимуть грошові премії та подарунки від спонсорів. Кращих учнів визначатиме керівництво інтернатів разом зі спеціальною комісією у складі представників влади, громадських організацій.

У рамках програми передбачені номінації «Відмінник навчання», «Кращий спортсмен», «Ведучий шкільних концертів», «Зірка школи», «Гордість школи», «Друзі рідної природи» та інші. Перших призерів уже відзначили – це 44 дитини-сироти, а також один клас, які отримали грошові премії та подарунки.

Наступний конкурс планують провести 20 грудня. Організатори просять усіх небайдужих підтримати програму. Звертатися можна у «Братерство сиріт» за адресою: м. Тернопіль, бульвар Т.Шевченка, 23, офіс 69.

Кращого серед водіїв тролейбусів у Тернополі так і не знайшли

Кайда “все знає” і цим лякає народ