Пайовики Щепановського знайшли порятунок…або Надал “з крильцями”

Поділитися

Що не кажіть, а нашого мера останнім часом, прямо не впізнати – і тротуари «гріє», і проблеми міста вирішує, а тут стало відомо про ще один подвиг Сергія Віталійовича. Справа в тому, що виконавчий комітет міської ради, сьогодні, 2 листопада ухвалив рішення про оформлення права власності на будинок по вулиці Кривоноса, 12 за пайовиками Щепановського. Такого великодушного поступку від голови міськради Тернополя та ще й у такі стислі строки точно ніхто не сподівався, навіть ті ж ошукані вкладники: «Ми думали той процес затягнеться на роки, за цей час і гроші знеціняться, і квартири подорожають, а тут…», – дивуються люди. Отож ті, хто мав залишитись без даху над головою і власних заощаджень, що колись віддали знаменитому шахраю, тепер не тямляться від щастя.

Сам міський голова Тернополя, який, мабуть, сам себе почав поважати за такі добрі діла, як і годиться, похвалив себе і свою команду: «Ми пішли назустріч тернополянам у вирішенні проблемних питань з будівництвом Щепановського. За кооперативами пайовиків для добудови закріплювалися відповідні земельні ділянки. Розуміючи становище цих людей, міська рада погодила відповідні документи і передала пайовикам у власність квартири по Кривоноса, 12».

Тож поки з Щепановським розбиратимуться по-закону, Сергій Віталійович не марнує часу – до святаМиколая ще далеко, а він вже з подарунками!…Хороший… 😆

Лілія Куленич

Тернопільських наркобаронів затримали співробітники СБУ

Степан Галябарда повертається!