Тернопільських наркобаронів затримали співробітники СБУ

Поділитися

За ч. 3 ст. 305 Кримінального кодексу України (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) та ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) порушено кримінальну справу стосовно шести чоловік, група яких була викрита співробітниками СБУ у Тернопільській області.

Свій товар “бізнесмени” отримували через прямий канал з Китайської Народної Республіки. Бандити отримували товар в столиці України, після чого самі ж займалися доставкою цих особливо небезпечних психотропних речовин в Тернопільську область. Таким чином,  виявилося, що свій “продукт” учасники злочинного угруповування постачали всім “нужденним” замовникам, географія яких охоплює територію західного регіону України.

Видно, бізнес йшов добре, адже злочинна група зуміла навіть винайняти приміщення у Тернополі, де під виглядом сумішей для паління та аромоміксів організувала  незаконну реалізацію наркотичних речовин.

Співробітники СБУ затримали зловмисників під час спроби реалізувати чергову партію наркотиків. У них виявлено та вилучено обладнання для приготування та фасування наркотиків, значну суму грошових коштів, отриманих у ході їхньої протиправної, але дуже прибуткової діяльності, а також майже 2,5 кг(!) готових до вживання наркотичних сумішей та 0,3 кг концентрованої психотропної речовини.

Одне лише питання, а де було СБУ раніше?І чому місцева влада не спромоглася (елементарно) перевірити той підозрілий заклад?

Лілія Куленич

Погано давати погані обіцянки, ще гірше – їх виконувати

Пайовики Щепановського знайшли порятунок…або Надал “з крильцями”