Щоб зекономити власні кошти , залізничник «катався» за державні

Поділитися

Тернопільським транспортним прокурором складено протокол про вчинення адміністративного корупційного правопорушення начальником одного з  відділів  відокремленого підрозділу  « Тернопільська дистанція сигналізації та зв‘язку» державного галузевого територіального об‘єднання  «Львівська залізниця», передбаченого ч.1 ст.172-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Перевіркою встановлено, що посадовець   мав право пільгового проїзду в плацкартних вагонах в межах Тернопільського транспортного регіону . Проте винахідливий службовець, намагаючись зекономити на власних  витратах,  «доплюсував» у своє  посвідчення право пільгового проїзду до станції Волочиськ Хмельницької області. Таким чином посадовець, впродовж січня —  вересня  2011 року незаконно оформивши  86 проїзних  документів ,   здійснив 86 поїздок за пільговим тарифом на загальну суму 1107 гривень, не маючи на це права.

 

Із введенням в дію Закону України «Про засади запобігання  і протидії корупції»  в липні 2001 року  працівниками правоохоронних органів Тернопільщини складено 44 протоколи про адміністративні корупційні правопорушення, 26 з яких – прокурорами, повідомили “Про все” у  прес-службі прокуратури області

    

В Тернополі квартири роздавали «на халяву»

Триває сесія тернопільської міської ради (онлайн-трансляція)