Свято для тернопільської малечі пройшло з піснями, танцями та добрими словами

Поділитися

У дошкільнят, як і у школярів, студентів та дорослих теж є власне свято. І, хоч в Тернополі його відзначають не так давно, у перспективі зовсім скоро про нього дізнається кожен малюк. Третього листопада дітки дошкільних виховних закладів міста зібралися у залі Українського дому «Перемога», аби разом із своїми ровесниками, вихователями та батьками відчути та насолодитися атмосферою радісного свята.

Високопосадовці теж прийшли на концерт і не з пустими руками – кращих вихователів та завідуючих садочками у Тернополі за сумлінну щоденну працю нагородили почесними грамотами та подарунками. Заступник міського голови Леонід Бицюра у свомупривітальному слові сказав: «Серед багатьох принад нашого міста найбільша його цінність – це люди. Люди освічені, працьовиті. Звісно, не все в освіті сьогодні вдається реалізувати через недофінансування на державному рівні. Ті, хто працює в цій сфері,стикаються з цими проблемами. Проте продовжують вкладати душу в наших з вами дітей, готують їх до дорослого життя, аби вони могли прийти в нього розумними, добрими, вихованими та щирими. Спасибі вам за вашу працю».

Духовенство теж не залишилось осторонь нієї події, так, доктор богослов’я отець Іван теж мав що додати: «Кожен, хто має дітей, може сказати, що з їхньої поведінки, з їхнього життя, з їхнього звертання до вас ви можете навчитися багато, – зазначив священик. – Діти вчать нас простоти, відвертості, щирості і великої любові, яка не знає зла».

Сяючі усмішки та сотні цікавих оченят дітлахів раділи і з великим задоволенням приймали усі щирі слова, адже все, що тут відбувалось – заради них – найменших тернополян.

Лілія Куленич

“Нива” таки “у грі”

Найбільший український джазовий фестиваль “Jazz Bez” триватиме у Тернополі із 9 по 11 грудня