Тернопільські автолюбителі зіграють у квест. Приєднуйтесь!

Поділитися

Випробовуватимуть колеса своїх авто на міцність, а себе – на кмітливість учасники гри у “Quest Тернопіль” 12 листопада.

Таку інтелектуально-пригодницьку гру для команд з різних міст Західної України організує двоє тернополянок – Світлана Потапова та Тетяна Оленка. За їхніми словами, вкладені гравцями зусилля оплатяться незабутніми враженнями.

– Гра вимагає від гравців вирішення різної складності розумових задач для переходу по сюжету, – розповідає одна із організаторів Світлана Потапова. – Вона проходить у межах міста чи окремо виділеної території, де розташовані усі зашифровані у завданнях об’єкти.

Аби позмагатись, потрібна команда у складі п’яти чоловік, віком від 18 до 60 років, автомобіль, ноутбук, безпровідний Інтернет, ліхтарі, блокноти та ручки.

– Авто потрібне для швидкого переміщення між об’єктами гри, – продовжує Світлана. – Для зручності та ефективності розгадування завдань кожен із п’яти гравців у команді виконує певну роль.

Зокрема, координатор працює з ноутбуком та Інтернетом, польові гравці шукають розгадки у вигляді кодів на об’єктах.

– Гравці отримують певну кількість завдань, які розгадують послідовно, – каже організатор. Тобто , кожне нове завдання вони отримують після того, як розгадують попереднє. Учасники розгадують завдання типу: “Шановні князі і Корифеї, можливо Ви полюбляєте – “Фірмове” чи “Жигулівське”, а ми, “Файне місто”, любимо квас, що на заводі №1 виробника”.

У самому завданні логічно зашифровані вулиці чи самі об’єкти, де розташовані відповіді – коди.

Розгадавши їх, пояснює Світлана, команда направляється на об’єкт, де заховані наступні коди. Потім їх вносять на сайт. Якщо відповіді правильні, гравці автоматично отримують наступне завдання.

– У випадку, коли команда все ж не може за якийсь проміжок часу знайти код, вона отримує підказку, – додає вона. – У процесі гри їх може бути декілька. Перемагає той, хто швидше розгадає усі завдання та добереться до фінішу. Переможці отримають безліч вражень, нових знайомств, а також кубок і заохочувальні призи.

Детальніше – на www.te.quest.ua та у мережі Вконтактах, у групі “quest- ТЕРНОПІЛЬ”.

te.20minut.ua

Тернопільські податковці знають, де взяти гроші

У Бережанах відбулося спецпогашення ювілейного конверта