Тернопільську ВО “Свободу” грабують. Та кому це потрібно?

Поділитися

Оргтехніка та партійна документація «свободівців» щезла, офіс на Коперника – догори дном, депутати в шоці…Саме у ці вихідні, коли весь світ відзначав Хеллоуін, комусь з «цікавих» закортіло перевірити, як там справи у партії.

Дві теки, а з ними і облікові картки окремих членів організації та документальні дані про народних обранців місцевих рад від ВО «Свобода» вважаються вкраденими. Голова Тернопільської обласної організації ВО “Свобода” Олексій Кайда, здається, найбільше обурений даним фактом і кричить про це мало не у рупор. Від імені своїх соратників він заявив, що розцінюється це як злочин у контексті системного політичного тиску, який останнім часом чинять на опозиційні сили: «Тому ми просто вимагаємо від правоохоронних органів у найкоротший термін об’єктивно розслідувати напад на офіс Тернопільської “Свободи”».

Але чи це не є спробою інсценування викрадення? Інакше кому б здались ті папірці, які не мають ніякої цінності?…А, можливо, колись це стане ще однією з тих страшних історій про таємничі зникнення, які бабці переказуватимуть своїм онукам, розповідаючи про загадкові речі, які відбуваються у ніч на Хеллоуін?!…

Лілія Куленич

Завершився 7-ий тур чемпіонату з футболу Тернопільщини. ФК “Тернопіль” – попереду

Про буремні 90-ті на сторінках відомого письменника