У Борщівському районі продовжується виплата зарплат “в конвертах”

Поділитися

 За повідомленням Державної податкової інспекції, протягом січня-жовтня 2011 року в Борщівському районі надійшло 21,1 млн.грн. податку на доходи фізичних осіб та 3,1 млн.грн. плати за землю, а це платежі, які залишаються найважливішими джерелами доходів місцевих бюджетів та основними – у фінансуванні видатків на соціальну сферу. Про це та інше йшлося на брифінгу, що днями відбувся в Борщівський МДПІ.

 Голова комісії з проведення реорганізації Борщівської МДПІ, начальник МДПІ Володимир Царук зазначив, що в плані контролю за дотриманням вимог трудового законодавства суб’єктами господарювання податківці, спільно з працівниками інших органів виконавчої влади протягом десяти місяців поточного року здійснили 91 перевірку.

 В результаті виявлено 88 фактів використання найманої праці без відповідного оформлення та встановлено виплату зарплати «в конвертах» у сумі 19,5 тис. грн. За наслідками перевірок між роботодавцями та найманими працівниками укладено 56 трудових договорів, 2 громадян розпочали власну діяльність. Матеріали перевірок щодо згаданих порушень скеровано до органів прокуратури та інспекції праці для подальшого реагування.

 Внаслідок контролю за дотриманням суб’єктами господарювання трудового та податкового законодавства з початку року донараховано 54,4 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб та штрафних санкцій. Із них сплачено до бюджету 47,3 тис.грн.

Завтра Тернопіллям проїде велечезна колона машин. Кінцева точка – Дніпропетровськ

Тернопільщина кримінальна. Що встигли “начудити” за неповний рік?