Завтра Тернопіллям проїде велечезна колона машин. Кінцева точка – Дніпропетровськ

Поділитися

«На запчастини – тільки машини» – такою є назва Всеукраїнської акції – Національного автопробігу. Тернопільщина вже дала «зелене світло» у підтримку такого заходу. У громадській організації ТМЖК «Відродження нації» розповідають, що тернопільські дороги теж прийматимуть учасників заходу. На Тернопільщині колону учасників автопробігу прийматимуть в Теребовлі, Збаражі, в обласному центрі та на Кременеччині.

Що стосується самого автопробігу, то він стартує на Закарпатті, і, загалом його маршрут пролягає 10-ма областями України. Учасники долатимуть відстань від Ужгорода і аж до Дніпропетровська.

Нагадаємо, що в такий спосіб Тернопілля долучиться до міжнародної кампанії «16 днів протидії ґендерному насильству» та Міжнародного дня боротьби з рабством за підтримки Міжнародної Організації з міграції (МОМ діє у Програмі протидії торгівлі людьми в Україні з 1998 року. Головними цілями діяльності МОМ в Україні є: діяльність у сфері захисту і реінтеграції потерпілих від торгівлі людьми, підвищенні ефективності протидії злочинам, пов’язаним з торгівлею людьми – авт.).

P.S: Водіїв же завчасно попереджаємо, що рух транспорту може змінитися у зв’язку з проведенням символічного автопробігу.

На Тернопіллі з’явилася ще одна туристична марка

У Борщівському районі продовжується виплата зарплат “в конвертах”