У Гримайлові пожежникам недоплатили 19 тисяч гривень

Поділитися

КРВ в Гусятинському районі провів ревізію бюджету Гримайлівської селищної ради, якою виявлено фінансових порушень, що призвели до втрат, на загальну суму понад 78  тис.гривень.

У ході ревізії виявлено недоотримання місцевими бюджетами 54 тис.грн, в тому числі, від оренди земельних ділянок – 36,2 тис.грн, від оренди приміщень -17,8 тис.гривень.

Ревізією правильності нарахування та виплати заробітної плати, надбавок та доплат  працівникам пожежної частини встановлено, що протягом окремих місяців 2010 та 2011 р.р. селищна рада доплату за роботу в нічний час не проводила, внаслідок чого працівниками недоотримано понад 19 тис.гривень.

Ревізією витрачання коштів на оплату праці виявлено порушень на суму 5 тис.грн та зайво перераховано нарахувань на заробітну плату до державних цільових фондів 1,1 тис.гривень.

За допущені фінансові порушення двох посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності. З метою повного відшкодування виявлених порушень сільському голові надіслано обов’язкові вимоги.

Про наслідки ревізії поінформовано прокуратуру Гусятинського району, повідомили “Про все” у   прес-службі КРУ

в Тернопільській області.

У Микулинцях “накрутили” з фінансами

КРУ в Тернопільській області виявило порушень у відділі освіти Чортківської РДА на суму понад півмільйона гривень