Унікальна книга про Теребовлю вийшла з-під пера Наталки Михно (відео)

Поділитися

Вчора відбулося засідання Тернопільського прес-клубу, присвячене  презентації книги з унікальної серії «Мандрівка Україною» письменниці НАТАЛКИ МИХНО.

 Видання «СКАРБИ ТВОГО МІСТА: ТЕРЕБОВЛЯ» демонструє оригінальний підхід до подання легенд про назви міст і сіл, переказів про історичних осіб, незвичайні події та факти. Авторка розповіла, чому ця книга є для неї  особливою. Так було зазначено коротко, але змістовно у прес-релізі.

Під час самого ж заходу пані Наталя настільки щиро і хвилююче розповіла про своє нове творіння, що вартує кожному письменнику і поету приходити на її презентації. Пропустити через серце своє «друковане дитятко», не побоятись показати всім цю інтимну радість – спроможні далеко не всі автори. Але це настільки захоплююче видовище, що залишитись байдужим просто не можливо. І життя тоді, принаймні того дня як мінімум, сприймається по-особливому.

Під завісу презентації, якось само собою, кожний журналіст, гість презентації поділились своїм сокровенним про рідне місто, про особливі місця на Тернопільщині, про надзвичайно унікальних людей . У прес-клубі відбулось своєрідне зачаття нової книжки про Тернопіль. Пані Наталя мріє виносити цю ідею, прожити з нею частину наступного року і на День міста презентувати нове.

Приємного Вам перегляду від спілкування з авторкою.

Тернопільська міська рада не проти п’янок по великих святах

Чому Теребовлю оминають стихійні лиха?