Василь Лукін знову “мочить”

Поділитися

За що незлюбив керівник фракції регіонів у міській раді Василь Лукін жителів мікрорайону «Аляска» для всіх досі залишається загадкою. Звідки такі висновки? Справа в тому, що шановний депутат-мажоритарник на сесії міської ради, що відбулася 15 листопада привселюдно заявив, що не хоче аби КП «Тернопільелектротранс» надали дозвіл на прокладання нової тролейбусної лінії довкола масиву. Дивина та й годі! Вперше з часів незалежності міська рада хоче відгукнутися на прохання жителів «спального району» і вкласти гроші в недешевий проект, та як виявляється – не всім ця ідея до вподоби:)

Іванна Рікайчук, що мешкає по вул. Володимира Великого, завжди слідкує за тим, що відбувається на сесіях: «Цей Лукін – знахідка регіоналів всіх часів. Він мені на нашого Президента чимось схожий – часом щось як скаже, то хоть стій, хоть падай».

Сам же депутат від Партії регіонів, згідно офіційної інформації, живе на Східному і їздить на дорогій іномарці, тому проблеми міських жителів, які користуються громадським транспортом для нього, мабуть, мало зрозумілі.

Та, дякувати Богу, інші депутати не розділити думки регіонала і під неприхований сміх дружньо голосували «за». В результаті – 40, а це більшість, а це означає – «Аляска» таки матиме транспортне сполучення.

Лілія Куленич

Збиткових підприємств на Тернопіллі поменшало

Тематика ВІЛ/СНІДу у роботах тернополян