Завтра Ірен Роздобудько розповість тернополянам, що ж насправді вона “знає”…

Поділитися

Книгарня «Є», видавництво «Нора-Друк» та літературний конкурс «Коронація слова» запрошують на презентацію нової книги Ірен Роздобудько «Я знаю, що ти знаєш, що я знаю», яка відбудеться вже завтра, 18 листопада, о 18 годині у файному місті Тернополі.

До нас завітає творче подружжя багаторазових лауреатів конкурсу «Коронація слова» – Ірен Роздобудько та Ігор Жук. За їх участі відбудеться презентація нової книжки Ірен Роздобудько «Я знаю, що ти знаєш, що я знаю»…Цікава назва,еге ж? Як і сама авторка – епатажна, унікальна, неповторна. У кожному її слові – емоція, у кожному рядку – загадка, у кожній книжці – правда життя….

Щодо нового творіння, то письменниця цього разу звернулася до проблемних і болючих тем сьогодення….»Їх багато по усіх світах – тих, хто шукає кращої долі в чужій країні. Вони приязно посміхаються своїм новим господарям і з надією заглядають їм в очі в очікуванні на приязнь чужої землі. Вони пристосовуються. Вони звикають. Часом, комусь з них випадає удача. Часом – прозріння і повернення. Часом – нова любов. А іноді й смерть…»
…За своїми постояльцями — емігрантами з України — спостерігає хазяйка котеджу невеличкого німецького містечка фрау Шульце. Вона знає про них набагато більше, ніж вони про себе. З них їй треба обрати лише одного – того, хто «розшифрує» для неї листа з минулого.

Темі «наших людей» за кордоном присвячено і декілька пісень Ігоря Жука, що увійшли в його новий аудіо-диск «Листи», що також буде представлено публіці цього дня (до збірки увійшла пісня «Лист до Італії» – дипломант цьогорічного конкурсу «Коронація слова»).

Особисто познайомитися і поставити своє запитання Ірен Роздобудько завтра зможе кожен, хто прийде на презентацію, без сумніву, шедеврального творіння української письменниці.

Новий погляд на Івана Гавдиду

Тернопільський обласний військовий комісаріат завершив осінню призивну кампанію 2011 року