Завтра соцпрацівники відзначатимуть професійне свято

Поділитися

У першу неділю листопада країна вшановує соціальних працівників – людей, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія. До численної армії таких працівників звертаються тисячі людей , які відчувають їхню турботу, увагу і доброзичливість, бо вони допомагають нужденним справитися з нелегкими життєвими обставинами і тим самим реалізовують активну соціальну політику держави. Та цього дня вітання приймають не тільки працівники органів праці та соціального захисту населення, а й Пенсійного фонду, центрів зайнятості, фондів соціального страхування, соціального захисту людей з обмеженими можливостями, соціальних служб для молоді, Червоного Хреста.

Нині робиться усе можливе для зменшення кількості людей, що потребують соціальної допомоги, реального збільшення доходів населення. Втім залишається багато людей, що потребують підтримки. Це – ветерани, люди з обмеженими можливостями, сироти, багатодітні сім’ї, самотні люди похилого віку.Саме ними опікуються працівники соціальної сфери.

Президент України Віктор Янукович підписав Указ про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня працівника соціальної сфери. Серед них, за вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики у сфері соціального захисту населення, відстоювання прав дітей і непрацездатних громадян похилого віку, високий професіоналізм почесне звання “Заслужений працівник соціальної сфери України” присвоєно Глушку Степану Васильовичу – директорові Петриківського обласного комунального геріатричного будинку-інтернату Тернопільського району, який багато років поспіль працює з людьми, яким іноді просто ні з ким поговорити. Всі жителі Петриківського будинку відгукуються про нього, як про людину чуйну, добру і відповідальну. Тому присвоєння йому почесного звання є цілком виправданим кроком з боку влади, з чим ми його і вітаємо.

Отож, шановні працівники соціальної сфери, зичимо Вам, ефективно вирішувати проблеми зайнятості населення, чесно і професійно виконувати свою справу, здоров’я і наснаги, оптимізму та творчих здобутків, а також бажання працювати на благо людей! Хай невичерпною буде чиста криниця ваших душ, а заслужена шана додасть сил і наснаги на нові здобутки у справі, яка перетворилася на вашу нелегку, але щасливу долю.

Лілія Куленич

Байка про те, як Хоптян з Надалом на базар ходили

У Тернополі 5-6 листопада зберуться кращі каратисти країни