Байка про те, як Хоптян з Надалом на базар ходили

Поділитися

Голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян та голова міської ради Сергій Надал відвідав всі чотири майданчики Тернополя, на яких відбувався суботній ярмарок сільськогосподарської продукції.

Нагадаємо, що такі торговиці відбуваються в обласному центрі з ініціативи голови ОДА, а їх метою є забезпечення тернополян продукцією агропідприємств.

 «Під час огляду я багато спілкувався з людьми. Приємно було чути слова подяки за організацію такої виїзної торгівлі, на якій була представлена продукція всіх без винятку районів. Водночас люди порушували цілком слушні питання та пропозиції, які ми обов’язково врахуємо під час організації таких ярмарків у подальшому», – зазначив Валентин Хоптян. Те саме журналістам сказав і Сергій Віталійович.

Особливу увагу високопосадовці звертав на ціни, а також на асортимент продукції, наголошуючи на тому, щоб її вартість була на рівні цін безпосередньо від виробника.

Висловив вдячність Валентин Хоптян й Тернопільському району, який організував пільгову торгівлю сільськогосподарською продукцією для пенсіонерів. Для прикладу, під час такої акції пільговики могли придбати капусту, за ціною 20 коп. за кілограм. Водночас голова облдержадміністрації дав доручення керівникам райдержадміністрації збільшити обсяг та різноманіття привезеної на продаж продукції, щоб громадяни могли вдосталь її закупити.

Але не видно було, щоб Валентин Антонович чи Сергій Віталійович бодай щось собі купив. Хвалили продукцію і лише про вартість розпитували. Невже нічого для себе так і не знайшли, в час, коли ціни біжуть вгору? Та не у всіх, погодьтесь, економічна криза і не всім потрібні ті ярмарки, де цінники нижчі за середні по місту…Та щоб ми всі так жили!

Новий посібник розповість зацікавленим тернополянам про проблеми економіки

Завтра соцпрацівники відзначатимуть професійне свято