15,16, 17 грудня пластуни Тернополя традиційно передаватимуть Вифлеємський Вогонь Миру громаді міста та області

Поділитися

15,16, 17 грудня пластуни Тернополя традиційно передаватимуть Вифлеємський Вогонь Миру громаді міста та області, а також символічно запалять ним центральну ялинку міста.

Вифлеємський Вогонь Миру прибув до Тернополя 13 грудня із Австрії, де тернопільські пластуни перейняли його від австрійських скаутів. Цьогоріч  традиційно пластуни передадуть Вогонь громаді міста, церквам, лікарням, школам, притулкам.

Програма передачі Вогню :

15 грудня  о 10.00 год – відбудеться офіційна передача Вифлеємського Вогню Миру  Тернопільській обласній раді.

16 грудня о 10.00 год –  на початку засідання сесії міської ради пластуни передадуть Вогонь  міському голові.

17 грудня  о 18.00 год   – вже другий рік поспіль Вифлеємський Вогонь Миру символічно  запалить центральну святкову ялинку міста.  Тернополяни матимуть можливість понести Вифлеємський Вогонь Миру у свої домівки.

До Нового року Вифлеємський Вогонь Миру запалає у всіх церквах Тернополя. Через посередництво пластунів його тепло відчують громади районів області, діти у сиротинцях, хворі у лікарнях, самотні люди.

Тринадцятий рік поспіль Пласт – Національна скаутська організація України бере участь в міжнародній скаутській естафеті і розповсюджує Вифлеємський Вогонь Миру по Україні.

На Тернопільщині дітей годують неякісними продуктами невідомого походження

Вчора відбувся концерт Святослава Вакарчука, який першим серед українських співаків здійснив його у форматі онлайн-трансляції на YouTube