Бережанка змагається за звання найчарівнішої жінки в погонах

Поділитися

Солдат військової служби за контрактом Ірина Іваник, яка служить у 777-му Бережанському полку матеріального забезпечення Тилу Збройних Сил України бореться за звання найчарівнішої жінки у погонах.

 

Сьогодні, 16 грудня, у смт Десна, що на Чернігівщині розпочалася фінальна частина Всеармійського конкурсу «Міс десант». Цей конкурс, який проводиться серед військовослужбовців-жінок, організували Центральний друкований орган Міністерства оборони України «Народна армія» за підтримки торгової марки «Десант».

 

За вихід у фінальну частину конкурсу протягом семи місяців (з квітня по жовтень 2011 року) на сторінках газети «Народна армія» конкурували більше чотирьох десятків конкурсанток (за попереднім відбором фотокарток журі конкурсу), фото яких прикрашали обкладинку «Народної армії». Фотозаявок на участь у конкурсі від дівчат та жінок Українського війська редакція отримала понад три сотні.

 

Читачі військового видання мали змогу переконатися у чарівності українського війська і самі могли проводити своєрідний кастинг серед конкурсанток. За результатами голосування читачів до фіналу конкурсу потрапили 7 конкурсанток.

 

У фіналі конкурсу вони виборюватимуть звання найчарівнішої жінки в погонах та головні призи конкурсу від ТМ «Десант» у змаганнях зі стрільби з пістолета Макарова, водіння автомобіля (проводитимуться 16 грудня у 169-му центру Сухопутних військ ЗС України, що у смт Десна, Чернігівської області) та плаванні (20 грудня у басейні ЦСК ЗС України).

 

Оголошення переможця Всеармійського конкурсу відбудеться 21 грудня.

 Василь Лабай

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України

Фото автора

“Свобода” не підтримує Івана Стойка?

У Копичинцях до Миколая покажуть казку-бувальщину