“Свобода” не підтримує Івана Стойка?

Поділитися

Нещодавно в Інтернет-виданнях з’явилась інформація про те, що Всеукраїнське об’єднання «Свобода» та партія «За Україну!» планують об’єднатися. Крім того, під час партійної конференції голова Бережанської районної організації «За Україну!» Нестор Колодка зазначив наступне: «Ми висуватимемо Івана Стойка по Бережанському округу. Причому спільно зі «Свободою» та «Батьківщиною». З цими партіями у нас вже є попередні домовленості про підтримку спільного кандидата, вони готові підтримувати Івана Стойка».

Тернопільська «Свобода» заявляє: жодних попередніх домовленостей щодо Бережанського округу з партією «За Україну!» не було. Закликаємо наших колег виважено підходити до кожного питання та не вводити в оману виборців. Всеукраїнське об’єднання «Свобода» розглядає «За Україну!» як своїх потенційних союзників та однодумців у боротьбі зі злочинним українофобським режимом. Крім того, ми готові виходити зі спільною узгодженою позицією та простягнути руку допомоги нашим потенційним союзникам.

У найближчому майбутньому Україну чекають доленосні виклики. І ми за те, щоб усі, хто веде боротьбу за утвердження української держави, спільно підійшли до розв’язання завдань, які для нас готує 2012 рік. Нагадуємо, наше стратегічне завдання – опір диктатурі, яка брутально підминає під себе Україну. Цьому має бути підпорядкована вся діяльність опозиційних партій. Одним із напрямків у досягненні цієї мети є координація спільних дій на виборах. Саме тому опозиція має йти на парламентські вибори 2012 року трьома колонами. Мова йде про ті опозиційні політичні сили, які сьогодні мають найбільшу підтримку в суспільстві і реально можуть подолати 5% виборчий бар’єр, але при цьому представляють різні ідеологічні напрямки – націоналістична «Свобода», соціал-демократична «Батьківщина» та ліберальний «Фронт Змін». При цьому не слід воювати між собою за владу, критикуючи опонентів. Пора забути про власні політичні амбіції та гуртуватись навколо інтересів українського суспільства!,- повідомили “Про все” у       прес-службі Тернопільської обласної організації  Всеукраїнського об’єднання «Свобода»

Рекультивація земель – це один із засобів відтворення земельних ресурсів

Бережанка змагається за звання найчарівнішої жінки в погонах